Prijswinnende opleidingen van Oxford Royale Summer Schools

OVER OXFORD ROYALE ACADEMY

Over Oxford Royale Academy

Over Oxford Royale Academy

Oxford Royale Academy (ORA) is een bekroonde aanbieder van internationale zomercursussen in de historische universiteitsstad Oxford.  Onze missie is het academische leven van onze studenten meerwaarde te geven en hen een educatieve voorsprong te bieden bij hun verdere studie, aanmelding bij universiteiten of carrière in een competitieve wereld.

Met ons brede aanbod van cursussen die het hele jaar door beschikbaar zijn, zijn we ervan overtuigd dat we elke student die zijn kennis wil vergroten, iets te bieden hebben. Lees verder voor meer informatie over onze zomercursussen (waaronder onze beroemde Oxford Summer School).

BEKROONDE ZOMERCURSUSSEN

De Oxford Royale Academy is marktleider op het gebied van residentieel zomeronderwijs van topkwaliteit. Onze programma’s zijn geïnspireerd door de academische disciplines van hun gaststeden en speciaal geselecteerd en zorgvuldig ontwikkeld om studenten een leerzame en nuttige zomerervaring te bieden.

Studenten kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van zomercursussen met meer dan 40 studierichtingen, variërend van traditionele vakken tot lessen die studenten normaal gesproken pas later in hun opleiding kunnen volgen. Met dit gevarieerde aanbod kiezen veel studenten ervoor om twee cursussen na elkaar te volgen. Honderden studenten keren elk jaar weer terug naar de Oxford Royale Academy om iets nieuws te studeren en hun academische ontwikkeling te bevorderen.

Wij delen onze zomerprogramma’s voor jonge studenten in de volgende leeftijdscategorieën in:

Oxford Royale Academy in cijfers

 

ZOMERCURSUSSEN VOOR 13-18 JAAR

Onze Oxford Summer School is onze langstlopende zomercursus en biedt studenten uit de hele wereld de kans om naar Oxford te komen en zich in onze fascinerende studieprogramma’s onder te dompelen. De inschrijvingen zijn ook geopend voor onze Cambridge Summer School, London Summer School en onze Yale Summer School in de VS, die allemaal dezelfde geweldige ORA-ervaring bieden.

Onze cursussen zijn in de eerste plaats gericht op academische ontwikkeling, maar er is ook een uitgebreid programma met leuke buitenschoolse activiteiten en excursies. Onze cursussen worden gegeven op de colleges van de Oxford University, Cambridge University, Imperial College London en Yale University. Hiermee krijgen studenten een authentieke en inspirerende ervaring en bereiken ze hun volledige potentieel.

Elke zomer verwelkomen wij studenten van over de hele wereld op onze cursussen. Onze zomercursussen worden gevolgd door studenten met meer dan 170 verschillende nationaliteiten, waarmee onze zomercursussen tot de meest diverse studieomgevingen ter wereld behoren!

Studenten kunnen kiezen uit Engelse taalcursussen om hun Engels te verbeteren, loopbaancursussen om inzicht te krijgen in een toekomstige studie en een loopbaan in het bedrijfsleven, geneeskunde, rechten of techniek. Of ze kiezen uit andere academische programma’s om ervaring op te doen op gebieden die zij misschien ontzettend leuk vinden of waar ze meer over willen weten.

Elke cursus duurt twee weken, maar studenten zijn welkom om langer deel te nemen, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de prachtige omgeving van Oxford, Cambridge, London en Yale.

Studielocaties:

Onze zomercursussen voor 13- tot 18-jarigen vinden plaats in 10 verschillende zomercentra. Deze zijn:

Ga voor meer informatie over elke studielocatie naar https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Onze video’s

Luister naar oud-studenten van onze zomercursussen door hier onze video’s te bekijken:

Beschikbare cursussen voor 13-18 jaar

De race tegen uitsterven: Top over klimaat, politiek en mondiaal leiderschap (Oxford)

Behoud het leven op de planeet aarde terwijl je in kleine groepen van gedelegeerden samenwerkt om oplossingen te bedenken voor enkele van de meest uitdagende problemen waar de mensheid voor staat. De “Top” laat zien hoe de vakgebieden klimaatwetenschappen, politiek, rechten en leiderschap kunnen samenwerken om uitsterven te voorkomen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Filmacademie – Oxford door een lens (Oxford)

Maak, monteer en vertoon je eigen korte film op locatie op de Oxford University. Met de Oxford University als opnamelocatie voor verschillende scènes uit de Harry Potter-films, krijg je inzicht in filmproductie en digitale montage terwijl je uit de eerste hand ervaart hoe het is om een film te produceren.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

Beschikbare cursussen voor 13-15 jaar

Ontdek creatief schrijven (Oxford, Cambridge en Yale)

Ontdek schrijven en journalistiek, hoe je inhoud kunt maken en manieren om het te gebruiken. Oefen creatieve technieken en leer hoe een individuele ‘stem’ lezers kan beïnvloeden en een wereld van communicatie kan openen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/explore-creative-writing-13-15/

Verkenning van het bedrijfsleven, innovatie en ondernemerschap (Oxford, Cambridge en Yale)

De cursus “Verkenning van het bedrijfsleven” biedt een brede oriëntatie op het bedrijfsleven, financiën en marketing. Met deze cursus verkrijg je de vaardigheden om te innoveren en met succes je eigen bedrijf op te starten en te leiden.  Het belangrijkste is dat je de mentaliteit zult ontwikkelen om een baanbrekende ondernemer te worden.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Verkenning van techniek en technologie (Oxford, Cambridge en Yale)

De cursus “Verkenning van techniek en technologie” biedt een uitgebreide inleiding tot de boeiende carrièremogelijkheden in techniek en technologie. Je verkent de vakgebieden civiele techniek, werktuigbouwkunde, biomedische techniek en ruimtevaarttechniek terwijl je onderzoek doet naar opkomende technische toepassingen, van zelfrijdende voertuigen tot ruimtevaart.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Verkenning van de geneeskunde (Oxford, Cambridge en Yale)

De cursus “Verkenning van de geneeskunde biedt een brede inleiding in het menselijk lichaam. Je verkent de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om een succesvolle arts worden door je te richten op de menselijke anatomie.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

Engels als vreemde taal (Oxford, Cambridge en London)

Ontwikkel sterke vaardigheden in de Engelse grammatica, zinsbouw, uitspraak en spreektaal bij het spreken, luisteren, lezen en schrijven. Vergroot je woordenschat en leg de basis voor superieure Engelse lees- en schrijfvaardigheden die leiden tot een succesvolle aanmelding op een Engelstalige universiteit.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

Beschikbare cursussen voor 16-18 jaar

Creative Writing Ages (Oxford, Cambridge en Yale)

Versnel een reeks schrijf- en journalistieke vaardigheden in de dynamische en opwindende wereld van moderne contentproductie en -levering. Deze unieke cursus combineert klassieke creatieve schrijftechnieken met nieuwe stijlen en onderzoekt hoe een individuele ‘stem’ lezers kan beïnvloeden en een wereld van communicatie kan openen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Genees de toekomst: geneeskunde en ziekten (Oxford, Cambridge en Yale)

“Genees de toekomst” laat je kennismaken met tal van loopbanen in de geneeskunde en geeft een uniek inzicht in hoe je je een weg kunt banen door de sollicitatieprocedure voor een medische opleiding.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Rechten en politiek (Oxford, Cambridge en London)

Onderzoek de verbanden tussen rechten, politiek en economie en zet de eerste stap naar je eigen juridische carrière. Het programma is toegespitst op nieuwe vraagstukken op deze gebieden en stimuleert discussie en debat aan de hand van juridische casestudies en de ethische implicaties daarvan voor kwesties die variëren van mensenrechten tot globalisering, terrorisme, handel, protectionisme en toegang tot hulpbronnen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

Ontwerpen voor morgen: techniek, robotica en technologie (Oxford, Cambridge en Yale)

“Ontwerpen voor morgen” biedt een inleiding tot opkomende technologiën die de toekomst vormgeven. Je krijgt een brede basis in de grondbeginselen en gebieden van de techniek en inspiratie om de grote uitdagingen van de toekomst aan te gaan, van alternatieve energie tot geavanceerde robotica en daarbuiten. Bestemd voor 16-18 jaar in Oxford en Cambridge en 15-18 jaar in Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

Filosofie, literatuur en moderne geschiedenis (Oxford)

Duik in de geesten van de grootste denkers uit de geschiedenis en verken enkele van de beroemdste literaire werken aller tijden terwijl je debatteert en vragen analyseert over ons bestaan, de waarheid, schoonheid en ethiek.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

Vind de toekomst uit: bedrijfskunde, innovatie en ondernemerschap (Oxford, Cambridge, London en Yale)

“Vind de toekomst uit” rust je uit met de vaardigheden, tools en mindset om te innoveren en de toekomst te creëren. Met deze allesomvattende onderdompeling in bedrijfsprincipes, innovatiemethodes en ondernemend denken kun je jouw idee uitbroeden en dit in een bedrijf met toegevoegde waarde omzetten. Bestemd voor 16-18 jaar in Oxford en Cambridge en 15-18 jaar in Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Engels als vreemde taal (Oxford, Cambridge en London)

Ontwikkel sterke vaardigheden in de Engelse grammatica, zinsbouw, uitspraak en spreektaal bij het spreken, luisteren, lezen en schrijven. Vergroot je woordenschat en leg de basis voor superieure Engelse lees- en schrijfvaardigheden die leiden tot een succesvolle aanmelding op een Engelstalige universiteit.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Voorbereiding op IELTS (Oxford)

Onze zomercursus “Voorbereiding op IELTS” in Oxford bereidt je voor om voor elk onderdeel van je IELTS-examen op de top van je kunnen te presteren! Met onze “Voorbereiding op IELTS”-cursus behaal je het vereiste niveau in Engelse lees- en schrijfvaardigheid, zodat je met topscores voor elk onderdeel slaagt.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

Experimentele psychologie (Oxford)

Volg onze cursus “Experimentele psychologie” en word een expert op het gebied van de menselijke geest. Graaf diep in de werking van de geest en verken alles van psychologische stoornissen tot hoe gehechtheid in je jeugd je toekomst beïnvloedt. Ontwerp je eigen onderzoeken, netwerk met experts en verken de ethiek van experimenten op het gebied van menselijke psychologie.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

Architectuur en vormgeving (Oxford, Cambridge en London)

Breng je ontwerpideeën tot leven op een van de rijkste artistieke en architectonische locaties ter wereld. Je past de basisprincipes van de architectuur toe, waaronder planning, ontwerp en ruimtelijke ordening, terwijl je in sneltreinvaart een architect van wereldklasse wordt.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Wiskunde (Oxford, Cambridge en London)

Verfijn je wiskundige vaardigheden en interesse in getallen aan de hand van een inleiding in verschillende facetten van de moderne wiskunde. Je maakt kennis met belangrijke en interessante ideeën in de rekenkunde, meetkunde, grafiektheorie, logica, informatica en speltheorie.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Academie Recht, rechtspraak en advocatuur (Yale)

 Een brede inleiding in de theorie en praktijk van het recht.  Met deze cursus verkrijg je sterke logische en argumentatieve vaardigheden door middel van juridische casestudies en een gesimuleerd schijnproces. Beschikbaar voor 15-18 jaar op Yale.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/

Klik hier om meer over de cursussen te lezen en om je online aan te melden: https://www.oxford-royale.com/courses/

Data en kosten:

Onze zomercursussen voor 13-18 jaar vinden plaats in “sessies” van twee weken. De data daarvoor staan hieronder.

Voor Oxford en Cambridge

Sessie 1: 2 juli – 15 juli 2023
Sessie 2: 16 juli – 29 juli 2023
Sessie 3: 30 juli – 12 augustus 2023 (alleen Oxford)

Alle cursussen kosten GBP 5.995 voor twee weken,. Er gelden kortingen voor langere verblijven.

Voor London

Sessie 1: 3 juli – 15 juli 2023
Sessie 2: 16 juli – 29 juli 2023

Voor Yale

Sessie 1: 2 juli – 15 juli 2023
Sessie 2: 16 juli – 29 juli 2023

De kosten voor de Oxford Royale Summer School op Yale en London bedragen GBP 4.995 voor twee studieweken of

Om een inschrijving te bevestigen, is een niet-terugbetaalbaar voorschot van GBP 995 per twee studieweken vereist.

Het resterende bedrag moet uiterlijk 90 dagen voor het begin van de geboekte cursus of cursussen worden betaald. Studenten zijn welkom om langer dan twee weken te blijven. Veel studenten boeken twee of meer opeenvolgende programma’s en blijven vier weken of langer bij de Oxford Royale Academy.

Een populaire keuze is om twee weken in Oxford en twee weken in Cambridge door te brengen en zo de unieke culturen van twee geweldige Britse steden te ervaren.

Klik hier om naar onze volledige lijst met cursussen voor 13-18 jaar te gaan: https://www.oxford-royale.com/courses/

 

OXFORD SUMMER SCHOOL VOOR VOLWASSENEN (VANAF 19 JAAR)

Kom in de zomer van 2022 naar onze bekroonde Oxford Summer School voor volwassenen. Stap binnen in een van de wereldberoemde colleges van Oxford – je nieuwe thuis – en begin aan een reis die je carrière zal veranderen.

Leer mensen van over de hele wereld kennen en krijg de kans om te studeren, te dineren en het leven en de cultuur te ervaren van de Oxford University, een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld.

Lees en werk in de beroemde Bodleian-bibliotheek, vergaap je aan de gotische torens van All Souls College, en loop in de voetsporen van de meest briljante denkers uit de geschiedenis. Dompel onder in de historische sfeer van Oxford en laat je inspireren door deze stad van torenspitsen met een traditie van 800 jaar leren.

Deze unieke ervaring zal voor altijd je leven veranderen. Aan de Oxford Royale Academy krijg je les van deskundige docenten die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die je zullen inspireren met hun ervaring en passie voor hun onderwerp. Dit alles op een universiteit van wereldklasse – Oxford.

Bekijk onze video

 

Beschikbare cursussen:

Wereldwijde economie, management en financiën

Ontwikkel de vaardigheden en verruim de perspectieven die nodig zijn om uit te groeien tot een nieuwe generatie van bedrijfsleiders die innovatie aansturen in een periode van ontwrichtende en ingrijpende wereldwijde veranderingen. Via interacties met opinieleiders en deskundigen uit de praktijk ga je opkomende trends in financiën, bedrijfskunde en marketing opnieuw beoordelen om het duurzame wereldwijde bedrijfsleven van morgen op te bouwen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

Algemeen Engels voor de moderne wereld en de werkplek

Ontwikkel bij het spreken, luisteren, lezen en schrijven sterke vaardigheden in de Engelse grammatica, zinsbouw, uitspraak en spreektaal. Vergroot je woordenschat en leg de basis voor superieure Engelse lees- en schrijfvaardigheden die leiden tot een succesvolle aanmelding op een Engelstalige universiteit of een loopbaan bij een Engelstalig bedrijf.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

Internationaal medisch onderzoek en praktijk I: Foundation

Schrijf je in voor de Medical Summer School en bereid je voor op een succesvolle studie medicijnen, terwijl je de verschillende en opwindende carrièrepaden verkent die voor jou openstaan. Je krijgt inzicht in baanbrekend medisch onderzoek terwijl je met medische simulaties klinische en laboratoriumvaardigheden oefent.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

 Ontwikkelingen in de wereldtechniek

Verken opkomende ontwikkelingen op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, chemie, civiele techniek en bouwkunde aan de hand van een overweldigend en praktijkgericht curriculum dat is ontwikkeld om een voorsprong te krijgen op je loopbaan in de techniek. Deze cursus gaat verder dan technische vaardigheden. Je oefent in innovatie en creatieve methodologieën, waarmee je technische oplossingen kunt creëren die echte problemen oplossen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

 Psychologie en gedragswetenschappen

Vind je carrièrepad in de opwindende domeinen van de psychologie en gedragswetenschappen terwijl je origineel onderzoek uitvoert, onderzoeken opzet, ethische kwesties bespreekt en opkomende ontwikkelingen in de sociale psychologie verkent. Personaliseer je ervaring door één of beide van de twee meeslepende modules te kiezen, zoals de “Psych Research Module” en de “Cognition Module”, die zijn ontwikkeld om je vaardigheden te versterken en je toekomst een impuls te geven.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

Internationaal medisch onderzoek en praktijk II: Practitioner

Ontworpen voor serieuze studenten medicijnen die hun klinische vaardigheden willen versnellen en hun kennis willen vergroten. De cursus “Practitioner” betrekt je bij baanbrekende innovaties die een impact op medisch onderzoek en praktijk hebben. De nadruk ligt op het evalueren en bespreken van opkomende trends in klinisch onderzoek, medische ethiek en biotechnologie, en je verkent de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, robotchirurgie en telegeneeskunde terwijl je je voorbereidt op de medische carrières van morgen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

Internationaal recht en politiek in de 21e eeuw

Dompel jezelf onder in de uitdagende en opwindende wereld van het internationaal recht en mondiaal bestuur en ontwikkel de vaardigheden om zinvolle veranderingen te leiden. Deze cursus richt zich op de invloed van de internationale politiek op zowel natiestaten als multinationale entiteiten en biedt een verhelderende inleiding op kwesties als mensenrechten, gewapende conflicten, toegang tot hulpbronnen, het milieu en economische zaken.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Creatief schrijven

Dompel jezelf onder in de kunst van het creëren van fascinerende verhalen met het accent op romans, speculatieve fictie, toneel en poëzie. Creatief schrijven is meer dan een cursus schrijven. Het zal je creativiteit en zelfvertrouwen doen toenemen door kennis te maken met moderne dystopische romans, sciencefiction, Shakespeariaans drama en romantische dichters als Keats, Coleridge en Shelley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Onderdompeling in Shakespeare

Maak kennis met de Bard van de Engelse taal en duik in de wereld, de geest en de geschriften van misschien wel ‘s werelds grootste dramaturg en meester van de menselijke natuur. Je breidt je analysevaardigheden uit op het gebied van literatuur en theater door diep in te gaan op de toneelstukken en sonnetten van Shakespeare, terwijl je evalueert of “het niet in de sterren is om ons lot vast te houden, maar in onszelf” (“Julius Caesar”).

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/shakespeare-immersion/

Statige huizen en tuinen

Stap terug in de tijd en verken kunst, architectuur en tuinen terwijl je de sociale, politieke en economische context van Engelse landhuizen analyseert aan de hand van meer dan 500 jaar Engelse geschiedenis en cultuur. Met historische landgoederen, huizen en tuinen als klaslokaal, onderzoek je de multidisciplinaire geschiedenis van Engelse landhuizen.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Data en kosten:

Sessie 1: 3 juli – 16 juli 2022
Sessie 2: 17 juli – 30 juli 2022

De kosten zijn vanaf GBP 2.995 voor een programma van twee weken. Een aanbetaling van minimaal GBP 995 is vereist om een plaats in het programma te verzekeren.

Klik hier om meer te lezen over onze cursussen voor 19-plussers en om je online aan te melden:

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/

OXFORD SUMMER SCHOOL ONLINE (13-18 JAAR)

Ervaar nu de magie van een ORA Summer School vanuit huis met onze Oxford Summer School Online.

Kom in contact met studenten van over de hele wereld terwijl je geniet van de uitstekende leerervaringen waar we internationaal om bekendstaan. Studenten kunnen kiezen uit een reeks studiemogelijkheden op een aantal van de meest concurrerende gebieden voor jongeren van vandaag en genieten van een ongeëvenaarde voorbereiding op hun toekomst.

Beschikbare cursussen voor 13-15 jaar:

Creatief schrijven
Economie en management
Experimentele psychologie
Inleiding technische wetenschappen
Inleiding geneeskunde
Inleiding rechten

Beschikbare cursussen voor 16-18 jaar:

Bedrijfskunde, economie en ondernemerschap
Scheikunde
Techniek
Experimentele psychologie
Rechten
Medicijnen
Neurowetenschappen
Natuurkunde
Politieke wetenschappen, internationale betrekkingen en mondiaal leiderschap

Data en kosten:

Week 1: Maandag 6 juni 2022
Week 2: Maandag 13 juni 2022
Week 3: Maandag 20 juni 2022
Week 4: Maandag 27 juni 2022
Week 5: Maandag 4 juli 2022
Week 6: Maandag 11 juli 2022
Week 7: Maandag 18 juli 2022
Week 8: Maandag 25 juli 2022
Week 9: Maandag 1 augustus 2022
Week 10: Maandag 8 augustus 2022
Week 11: Maandag 15 augustus 2022
Week 12: Maandag 22 augustus 2022 

Niet alle cursussen zijn in alle weken beschikbaar – zie de webpagina’s van de afzonderlijke cursussen voor de data van elke cursus.

De kosten zijn vanaf GBP 1.095 voor een programma van een week, die op het moment van inschrijving volledig betaald moeten worden om je plaats te bevestigen.

 Bekijk onze video

 Ga om meer te lezen over onze Oxford Summer School Online en je vandaag nog in te schrijven naar:

https://www.oxford-royale.com/oxford-online-summer-school