Sommerskole Oxford

Sommerskole Oxford

OM OXFORD ROYALE ACADEMY

Oxford Royale Academy (ORA) er en prisbelønt leverandør av internasjonale sommerkurs med base i den historiske universitetsbyen Oxford.  Misjonen våre er å tilføre verdi til elevenes akademiske utvikling og gi dem en faglig fordel når de tar fatt på videre studier, søker plass på universitetet eller starter en karriere i en konkurransepreget verden.

Med et så bredt utvalg av tilgjengelige kurs året gjennom er vi sikre på at vi har noe for alle som ønsker å utvide kunnskapene sine. Les videre for mer informasjon om sommerkursene våre (inkludert den berømte Oxford Summer School).

PRISBELØNTE SOMMERSKOLER

Oxford Royale Academy er ledende på markedet for førsteklasses sommerundervisning med opphold. Programmene våre er inspirert av den akademiske disiplinen i vertsbyene og er grundig utvalgt og nøye utformet for å gi elevene våre en lærerik og nyttig sommeropplevelse.

 

Elevene kan velge fra et bredt utvalg av sommerkurs med mer enn 40 studietilbud, fra tradisjonelle fag til emner som elevene normalt ikke ville hatt anledning til å studere før senere i utdanningsløpet sitt. Med et slikt utvalg av tilbud velger mange elever å ta to kurs etter hverandre, og hundrevis av studenter vender tilbake til Oxford Royale år etter år for å studere noe nytt og for å fremme sin faglige utvikling.

Vi har delt opp sommerprogrammene for unge elever i følgende aldersgrupper:

Oxford Royale Academy i tall

 

SOMMERSKOLER FOR ALDERSGRUPPEN 13–18 ÅR

Sommerkurs for aldersgruppen 13–18 år

Oxford Summer School er vår lengstløpende sommerskole, som gir elever fra hele verden muligheten til å bo i Oxford og lære gjennom de spennende programmene våre. Påmeldingen er også åpen for Cambridge Summer School og Yale Summer School i USA, som alle tilbyr den samme fantastiske ORA-opplevelsen.

Kursene våre har hovedfokus på faglig utvikling, men de innlemmer også en omfattende timeplan med hyggelige fritidsaktiviteter og ekskursjoner. Elevene på kursene våre bor på collegene til Oxford-universitetet, Cambridge-universitetet og Yale-universitetet – noe som gir en virkelig autentisk opplevelse og inspirerer dem til å realisere sitt fulle potensial.

Hver sommer ønsker vi elever fra hele verden velkommen til kursene våre. Elever fra mer enn 170 forskjellige land har deltatt på sommerskolene våre, noe som rangerer dem blant de mest mangfoldige studiemiljøene i verden!

Elevene kan velge mellom språkkurs for å bli bedre i engelsk, kurs som gir innblikk i fremtidige studier og en karriere innen næringsliv, medisin, juss eller ingeniørfag samt et utvalg andre faglige programmer for å få erfaring innen felt de er spesielt interessert i eller ønsker å lære mer om.

Hvert kurs varer i to uker, men elevene er velkomne til å bli lenger, for å få maksimalt utbytte av tiden de har til rådighet for å nyte de fantastiske omgivelsene i Oxford, Cambridge eller Yale.

Lokaliteter og colleger:

Sommerskolene våre for elever i aldersgruppen 13–18 år arrangeres ved 9 forskjellige sommersentre. Disse er:

– Balliol College, Oxford

– Lady Margaret Hall, Oxford

– Jowett Walk, Oxford

– Merton College, Oxford

– St Catherine’s College, Oxford

– St Hugh’s College, Oxford

– St Peter’s College, Oxford

– Clare College, Cambridge 

– Yale University, USA

Du finner mer informasjon om hvert senter på https://www.oxford-royale.com/residential-colleges/

Videoene våre

Hør hva tidligere elever ved sommerskolene våre forteller i videoene våre:

Tilgjengelige kurs

For aldersgruppen 13–18 år

Kappløpet mot utryddelse: Toppmøte om klima, politikk og globalt lederskap (Oxford)

Bevar livet på planeten Jorden mens dere samarbeider i små grupper av delegater for å finne løsninger på noen av de mest utfordrende problemene menneskeheten står overfor. «Toppmøtet» gir deg et innblikk i hvordan fagfeltene klimavitenskap, politikk, juss og ledelse kan arbeide sammen for å bekjempe utryddelse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/racing-extinction-summit-13-18/

Filmakademi – Oxford sett gjennom kameralinsen (Oxford)

Ta opp, rediger og vis din egen kortfilm fra Oxford ved Oxford-universitetet. Med Oxford-universitetet som opptakssted (stedet har vært kulisser for flere scener i Harry Potter-filmene), får du innsikt i filmproduksjon og digital redigering og førstehånds erfaring med hvordan det er å produsere en film.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/film-academy-13-18/

 

Tilgjengelige kurs for elever i aldersgruppen 13–15 år

Utforsk kreativ skriving (Oxford, Cambridge og Yale)

Utforsk skriving og journalistikk, hvordan du lager innhold og måter å bruke det på. Øv på kreative teknikker og lær hvordan en individuell “stemme” kan påvirke leserne og åpne opp en verden av kommunikasjon.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/explore-creative-writing-13-15/

Utforsk næringsliv, innovasjon & entreprenørskap (Oxford, Cambridge og Yale)

«Explore Business»-kurset gir deg en bred innføring i handel, finans og markedsføring. Her får du ferdighetene du trenger for å innovere og for å lykkes med å lansere og administrere din egen virksomhet.  Og viktigst av alt: Du utvikler den riktige mentaliteten for å bli en banebrytende gründer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-13-15/

Utforsk ingeniørfag og teknologi (Oxford, Cambridge og Yale) 

Kurset «Explore Engineering & Technology» gir deg en omfattende innføring i de spennende karrieremulighetene som finnes innen ingeniørfag og teknologi. Du vil utforske feltene mekanisk, biomedisinsk, romfarts- og sivilingeniørfag mens du kartlegger nye tekniske applikasjoner fra selvkjørende kjøretøy til romreiser.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-technology-13-15/

Utforsk medisin (Oxford, Cambridge og Yale)

Kurset «Explore Medicine» gir deg en bred innføring i menneskekroppen. Du vil utforske ferdighetene og kunnskapen du trenger for å bli en dyktig lege, through a focus on human anatomy.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-psychology-13-15/

Engelsk som fremmedspråk (Oxford, Cambridge og London)

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-13-15/

 

Tilgjengelige kurs for elever i aldersgruppen 16–18 år

Kreativ skriving (Oxford, Cambridge og Yale)

Fremskynde en rekke skrive- og journalistiske ferdigheter i den dynamiske og spennende verden av moderne innholdsproduksjon og levering. Dette unike kurset fusjonerer klassiske kreative skriveteknikker med nye stiler og utforsker hvordan en individuell “stemme” kan påvirke leserne og åpne opp en verden av kommunikasjon.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/creative-writing/

Helbred framtida: Medisin og sykdom (Oxford, Cambridge og Yale)

“Curing the Future: Medicine & Disease” eksponerer deg for en rekke yrkesløp innen medisin og gir unik innsikt i hvordan du finner veien gjennom søknadsprosessen til medisinstudiet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/medicine-16-18/

Juss og politikk (Oxford, Cambridge og London)

Utforsk koblingen mellom juss, politikk og økonomi, og ta det første skrittet på veien mot din juridiske karriere. Programmet fokuserer på aktuelle temaer innen disse feltene, og fremmer diskusjon og debatt gjennom juridiske eksempelstudier og deres etiske implikasjoner for problemstillinger som spenner fra menneskerettigheter til globalisering, terrorisme, handel, proteksjonisme og ressurstilgang.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/law-politics-economics-16-18/

Utform morgendagen: ingeniørfag, robotikk og teknologi (Oxford, Cambridge og Yale)

«Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology» gir deg en innføring i den kommende teknologien som vil forme framtida. Programmet gir en solid grunninnføring i ingeniørprinsipper og -felt, og vil inspirere deg til å ta fatt på framtidens store utfordringer, fra alternativ energi til avansert robotikk og mer til. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i Oxford og Cambridge og 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/engineering-robotics-technology-16-18/

Filosofi, litteratur og samtidshistorie (Oxford)

Ta et dypdykk i sinnene til historiens største tenkere og utforsk noen av de mest kjente litterære verkene gjennom tidene mens du debatterer og analyserer spørsmål rundt eksistens, sannhet, skjønnhet og etikk.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/philosophy-literature-history-16-18/

Skap framtida: næringsliv, innovasjon og entreprenørskap (Oxford, Cambridge, London og Yale)

«Inventing the Future» gir deg ferdigheter, verktøy og tankesett for å innovere og utforme framtida. Denne omfattende fordypningen i forretningsprinsipper, innovasjonsmetoder og gründertenkning vil gjøre deg i stand til å inkubere ideen din og gjøre den om til en verdiskapende virksomhet. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 16–18 år i Oxford og Cambridge og 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/business-innovation-entrepreneurship-16-18/

Engelsk som fremmedspråk (Oxford, London og Cambridge)

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/learn-english-16-18/

Forberedelse til IELTS (Oxford)

Vår IELTS Preparation Summer School i Oxford gjør deg klar for å realisere ditt fulle potensial i alle deler av IELTS-testen din! Med forberedelseskurset vårt til IELTS vil du skaffe deg lese- og skriveferdigheter på det nivået som kreves for at du skal bestå hver modul med toppkarakterer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/ielts-preparation-16-18/

Eksperimentell psykologi (Oxford)

Bli med på kurset «Experimental Psychology» og bli en ekspert på menneskesinnet. Fordyp deg i hvordan sinnet fungerer, og utforsk alt fra psykologiske lidelser til hvordan tilknytninger i barndommen påvirker framtiden. Utform dine egne undersøkelser, bygg nettverk med eksperter og utforsk etikken i menneskelige psykologiske eksperimenter.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/experimental-psychology-16-18/

Arkitektur og design (Oxford, Cambridge og London)

Gi liv til designidéene dine i noen av verdens rikeste kunstneriske og arkitektoniske omgivelser. Du vil anvende arkitekturens kjerneprinsipper, inkludert planlegging, design og romlig kartlegging, mens du tar sjumilsskritt på veien mot en framtid som arkitekt i verdensklasse.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/architecture-design-16-18/

Matematikk (Oxford, Cambridge og London)

Skjerp dine matematiske ferdigheter og din numeriske nysgjerrighet gjennom en innføring i flere ulike fasetter av moderne matematikk. Du vil støte på viktige og interessante idéer innen aritmetikk, geometri, grafteori, logikk, informatikk og spillteori.

https://www.oxford-royale.com/oxford-summer-school/maths-16-18/

Akademi for juss og rettsprosedyre (Yale)

Få en bred innføring i juridisk teori og praksis.  Kurset vil utruste deg med solide logiske og argumentative ferdigheter gjennom juridiske eksempelstudier og simulering av en rettssak. Tilgjengelig for elever i aldersgruppen 15–18 år i Yale.

https://www.oxford-royale.com/yale-summer-school/law/Klikk her for å lese mer om kursene og sende nettsøknad: https://www.oxford-royale.com/courses/

Datoer og kursavgifter: 

Sommerskolene våre for elever i aldersgruppen 13–18 år foregår i toukers «økter». Datoene for disse finner du nedenfor.

For Oxford og Cambridge

Økt 1: 2. juli – 15. juli 2023

Økt 2: 16. juli – 29. juli 2023

Økt 3: 30. juli – 12. august 2023 (kun Oxford)

Alle kurs er priset til 5995 GBP for to uker, bortsett fra. Det gis rabatter for lengre opphold.

 For London

Økt 1: 3. juli – 15. juli 2023

Økt 2: 16. juli – 29. juli 2023

For Yale

Økt 1: 2. juli – 15. juli 2023

Økt 2: 16. juli – 29. juli 2023

Kursavgiften for Oxford Royale Summer School i Yale og London er 4995 GBP for to ukers kurs, eller

For å bekrefte en påmelding kreves et ikke-refunderbart depositum på 995 GBP per to ukers kurs.

Utestående avgifter forfaller senest 90 dager før oppstart av bestilte kurs. Elevene er velkomne til å bli i mer enn to uker. Mange elever melder seg på to eller flere programmer etter hverandre og blir ved Oxford Royale Academy i fire uker eller mer.

Et populært valg er å tilbringe to uker i Oxford og to uker i Cambridge for å oppleve de unike kulturene i to fantastiske britiske byer.

Klikk her for å se den fullstendige listen over kurs for aldersgruppen 13–18 år: https://www.oxford-royale.com/courses/

OXFORD SOMMERSKOLE FOR VOKSNE (19 ÅR OG OPPOVER)

Sommerkurs for aldersgruppen 19 år og oppover

Bli med oss sommeren 2023 på vår prisbelønte Oxford sommerskole for voksne. Tre inn i ett av Oxfords verdensberømte colleger – ditt nye hjem – og start en reise som vil revolusjonere karrieren din.

Du vil knytte forbindelser med mennesker fra hele verden og få sjansen til å studere, spise og oppleve livet og kulturen ved Oxford-universitetet – ett av verdens mest prestisjetunge universiteter.

Du kan lese og arbeide i det berømte Bodleian-biblioteket, skue ut over de gotiske tårnene til All Souls College og gå i fotsporene til de mest briljante tenkerne i historien. Nyt Oxfords historiske atmosfære og la deg inspirere av denne byen med sine drømmende spir og 800 år lange utdanningstradisjoner.

Denne unike opplevelsen har potensial til å forandre resten av livet ditt. Ved Oxford Royale Academy vil du bli undervist av eksperter som ligger i forkant av sine fagfelt, og som vil inspirere deg med sin erfaring og sin lidenskap for fagene. Alt dette i omgivelsene til et universitet i verdensklasse, nemlig Oxford.

Se videoen vår

Hør hva tidligere studenter ved sommerskolen for voksne i Oxford kan fortelle i videoen på https://youtu.be/lG3vsqI84E4

 

Tilgjengelige kurs:

Global Business, Management and Finance [Globalt næringsliv, ledelse og finans]

Bygg ferdighetene og utvid perspektivene som trengs for å vokse fram som en ny generasjon bedriftsledere, som er i stand til å drive fram innovasjon i en tid med banebrytende og dyptgripende globale endringer. Gjennom samhandling med lederne tenkere og praktikere vil du vurdere nye trender innen finans, drift og markedsføring for å bygge morgendagens bærekraftige globale virksomhet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/global-business-management/

General English for the Modern World and Workplace [Allmenn engelsk for den moderne verden og arbeidsplassen]

Utvikle sterke ferdigheter i engelsk grammatikk, syntaks, uttale og uformelt språk for tale, lytting, lesing og skriving. Utvid ordforrådet ditt og legg grunnlaget for å utvikle fremragende engelske lese- og skriveferdigheter, som kan føre fram til en sterk søknad til et engelskspråklig universitet eller en karriere i et engelskspråklig firma.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/learn-english/

International Medical Research and Practice I: Foundation [Internasjonal medisinsk forskning og praksis I: Grunnkurs]

Bli med på medisinsk sommerskole og legg grunnlaget for å lykkes med søknaden til medisinstudiet, mens du utforsker de varierte og spennende karriereveiene som er tilgjengelige for deg. På dette omfattende og praktiske kurset vil du få innsikt i banebrytende medisinsk forskning mens du praktiserer laboratorie- og kliniske ferdigheter gjennom medisinske simuleringer.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/medical-research/

Developments in Global Engineering [Utvikling innen globale ingeniørfag]

Utforsk ny kunnskap innen mekaniske, elektriske, kjemiske, bygg- og sivilingeniørfag via et omfattende og praktisk pensum som er utviklet for å pangstarte karrieren din innen ingeniørfag. Dette er mer enn et teknisk kurs: Du vil få øve på innovasjon og kreative metoder som vil sette deg i stand til å skape tekniske løsninger for å løse problemer i den virkelige verden.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/engineering/

Psychological & Behavioural Science [Psykologi og atferdsvitenskap]

Finn din karrierevei innenfor de spennende feltene psykologi og atferdsvitenskap etter hvert som du utfører original forskning, utformer undersøkelser, debatterer etiske problemstillinger og søker ny kunnskap innen sosialpsykologi. Gi opplevelsen din et personlig preg ved å velge én eller to av våre omfattende moduler, inkludert «Psych Research Module» [Psykologisk forskning-modulen] og «Cognition Module» [Kognisjonsmodulen], som er utformet for å skjerpe ferdighetene dine og sette fart på framtiden din.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/psychology/

International Medical Research and Practice II: Practitioner [Internasjonal medisinsk forskning og praksis II: Kliniker]

«Practitioner»-kurset er utformet for seriøse medisinstudenter som ønsker å akselerere sine kliniske ferdigheter og utvide sin kunnskap. Det beskjeftiger deg med banebrytende innovasjoner som påvirker medisinsk forskning og praksis. Du vil fokusere på å evaluere og diskutere nye trender innen klinisk forskning, medisinsk etikk og bioteknologi, samt å utforske utviklingen innen kunstig intelligens, robotkirurgi og telemedisin som forberedelse til morgendagens medisinske yrkesløp.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/advanced-medical-research/

International Law and Politics in the 21st Century [Folkerett og politikk i det 21. århundre]

Fordyp deg i folkerettens og den global styringens utfordrende og spennende verden, og utvikle de ferdighetene som kreves for å lede meningsfulle forandringer. Kurset fokuserer på hvordan internasjonal politikk påvirker både nasjonalstater og multinasjonale enheter og gir en opplysende innføring i problemstillinger som menneskerettigheter, væpnet konflikt, ressurstilgang, miljø og økonomiske forhold.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/international-law-politics/

Creative Writing [Kreativ skriving]

Fordyp deg i kunsten å fortelle overbevisende historier med vekt på romaner, spekulativ fiksjon, drama og poesi. «Creative Writing» er mer enn et teknikkurs. Det vil øke din kreativitet og selvtillit ved å eksponere deg for sjangrene moderne dystopiske romaner, science fiction, Shakespeare-drama, og romantikkens poeter som Keats, Coleridge og Shelley.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/creative-writing/

Stately Homes and Country Gardens [Herskapelige hjem og hageanlegg]

Ta et skritt tilbake i tiden og utforsk kunst, arkitektur og hager mens du analyserer de sosiale, politiske og økonomiske kontekstene til det tradisjonelle engelske landstedet gjennom mer enn 500 års historie og kultur. Med historiske eiendommer, hjem og hager som klasserom vil du gjennomføre din egen forskning som undersøker den tverrfaglige historien til landstedet.

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/stately-homes-and-country-gardens/

Datoer og kursavgifter: 

Økt 1: 2. juli – 15. juli 2023

Økt 2: 16. juli – 29. juli 2023

Økt 3: 30. Juli – 12. August 2023

Kursavgiften starter på 5995 GBP for et toukers program. Det kreves et depositum for å sikre plass på programmet; dette starter på 995 GBP.

For å lese mer om kursene våre for aldersgruppen over 19 år og for å sende nettsøknad kan du klikke her:

https://www.oxford-royale.com/oxford-adults-summer-school/

Søk nå